Natrag
Događaj organizira Hrvatski sportski plesni savez

WDSF Europsko prvenstvo u latinsko-američkim plesovima u pojedinačnoj konkurenciji

3.5.2024.

Trajanje prijava:

01.03.2024. - 21.04.2024.

Datum održavanja događaja:

24.05.2024. - 26.05.2024.

Lokacija održavanja događaja:

Trg Krešimira Ćosića 11, Zagreb, Croatia

Sport:

Sportski ples

O događaju

U okviru velike sportske plesne priredbe 'Zagreb Dance Grand Prix' u Zagreb stižu najbolje europske sportašice.

Uz podršku Hrvatskog sportskog plesnog saveza, PK Spin u partnerstvu sa Zagrebačkim sportskim plesnim savezom, u okviru velike tradicionalne sportske plesne manifestacije ‘Zagreb Dance Grand Prix 2024‘, koja se održava od 24. – 26. svibnja 2024. godine, organizator je WDSF Europskog prvenstva u latinsko – američkim plesovima u pojedinačnoj konkurenciji.

Zagreb Dance Grand Prix je sportska plesna manifestacija koju PK Spin tradicionalno organizira već dugi niz godina i u okviru koje je u 2023. godini održano WDSF Svjetsko prvenstvo u kombinaciji 10 standardnih i latinsko-američkih plesova za profesionalnu diviziju na kojem su naši predstavnici Szabo – Vujić osvojili naslov svjetskih prvaka.

Ove godine, uz Europsko prvenstvo u latinsko-američkim plesovima u pojedinačnoj konkurenciji za sportašice, sportski plesni parovi i sportašice i sportaši borit će za plasman na svjetskoj rang ljestvici u okviru WDSF natjecanja, dok će se najmlađi natjecatelji imati priliku natjecati na DSE Children Grand Prix-u, pod okriljem Europske sportske plesne federacija (DSE). Na nacionalnoj razini Zagreb će okupiti najbolje hrvatske natjecatelje na HSPS KUP-u RH u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Prijavi se na događaj

Dokumenti

Važne napomene, dokumenti ili rezultati za ovaj događaj.

Ikona datoteke

ZDGP-vizual.jpeg

JPEG 140.7 KB