Natrag

Novosti

Postani MVPiz sportski talent

8.9.2023.

Sport je puno više od obične igre - to je putovanje u kojem upoznaješ sebe, stječeš nove prijatelje, vještine i postaješ zdraviji! Bez obzira jesi li već strastveni sportaš ili tek tražiš svoj pravi sportski poziv, Sportbook je ovdje da te inspirira i podrži na tvom sportskom putovanju.

Sport je puno više od obične igre – to je putovanje u kojem upoznaješ sebe, stječeš nove prijatelje, vještine i postaješ zdraviji! Bez obzira jesi li već strastveni sportaš ili tek tražiš svoj pravi sportski poziv, MVPiz je ovdje da te inspirira i podrži na tvom sportskom putovanju.

Zašto koristiti MVPiz?

Sportbook je tvoj vodič kroz svijet sporta, koji nudi niz jedinstvenih i zanimljivih prednosti:

  • Otkrij svoj sportski talent: Neka tvoji sportski snovi postanu stvarnost! Na MVPizu ćeš otkriti mnogo različitih sportova i aktivnosti te pronaći onaj koji te istinski ispunjuje
  • Upoznaj sportske junake: Na MVPizu ćeš se upoznati s nevjerojatnim sportskim junacima koji su oblikovali povijest sporta. Njihove priče će te inspirirati i potaknuti na postizanje vlastitih uspjeha.
  • Povežite se s drugima: MVPiz je mjesto gdje se okupljaju mladi talenti iz cijele Hrvatske. Podijelite svoje sportske uspjehe, postavite pitanja, razgovarajte i učite jedni od drugih.
  • Osvoji nagrade i priznanja: Tvoj trud i znatiželja će biti nagrađeni! Prati nas na društvenim mrežama, sudjeluj u našim izazovima i kvizovima i osvoji posebne nagrade.

Sve to na jednom mjestu omogućava ti MVPiz, tvoja digitalna sportska platforma.
Ovdje ćeš također otkriti zašto je sport nevjerojatno važan za tvoj razvoj, ne samo tijela, već i uma! Tijekom svog sportskog putovanja, naučit ćeš nevjerojatne vještine kao što su timski rad, upornost, povjerenje u sebe i kako se nositi s pobjedama i porazima. I da, sport je i puno zabave i smijeha!

Znaš li da sport može pomoći da postaneš još bolji učenik u školi? Tako je! Baveći se sportom, tvoj mozak postaje snažniji, a koncentracija bolja, što ti pomaže u učenju i rješavanju različitih izazova! 

Spreman za sportsku avanturu?

Budi uvijek u toku s najnovijim sportskim zanimljivostima uz naš MVPiz blog, gdje ćemo ti donositi novosti iz hrvatskog sporta, ali i fascinantne priče, informacije i neobične činjenice o poznatim sportašima. 

Klikni “Prijavi se” i pridruži nam se na MVPiz platformi.